CantrijnT1A1502

Werkplek Hardinxveld

Ben je op zoek naar een goede werkplek in Gorinchem, nabij Hardinxveld? De lichte, modern ingerichte werkplekken van Meet and C hebben alle gewenste faciliteiten. Ons bedrijfsverzamelgebouw is goed te bereiken vanuit Hardinxveld. Het ligt op een steenworp afstand van station Dordrecht. Ook kun je bij ons gratis parkeren.

Werkplek in Gorinchem, nabij Hardinxveld

Meet and C heeft een gevarieerd aanbod werkplekken voor ondernemers uit onder andere Hardinxveld. Je kunt bij ons eenvoudigweg een werkplek huren, maar ook een uitgebreider abonnement afsluiten inclusief het gebruik van print- en scanfaciliteiten.

Waarom werkruimte huren bij Meet and C?

Meet and C is een initiatief van Cantrijn dat al zo'n 20 jaar het ondersteuningsbureau is voor organisaties en ondernemers die hun kantoor- en staftaken willen uitbesteden. Wij weten dus precies wat je nodig hebt. Wij zijn flexibel: bij ons kun je net zo gemakkelijk af en toe een uurtje komen flexwerken, maar je kunt ook een volledig gefaciliteerde werkplek in Gorinchem, nabij Hardinxveld huren. Indien gewenst mét receptiedienst en postbusservice. Wil je af en toe een vergadering kunnen beleggen? Ook dat is bij Meet and C geen enkel probleem.

Nog vragen?

Wil je precies weten wat onze mogelijkheden zijn voor een werkplek in Gorinchem, nabij Hardinxveld? Neem voor meer informatie contact op met Meet and C. Je kunt ons e-mailen op info@meetandc.nl of bellen naar 0183-646333.