Vergaderruimte Gorinchem

Ben je op zoek naar een geschikte vergaderruimte in Gorinchem? Meet and C aan de Stationsweg in Gorinchem is van alle gemakken voorzien. Lekkere koffie en thee, gratis Wi-Fi en de mogelijkheid om je vergaderingen te laten notuleren.

Vergaderruimte in Gorinchem

Meet and C heeft verschillende lichte, modern ingerichte en inspirerende vergaderruimtes waar je met 4 tot 50 personen terecht kunt. Je kunt deze vergaderruimtes in Gorinchem huren per uur. Onze vergaderlocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: de vergaderruimtes liggen op een steenworp afstand van station Gorinchem. Ga je liever met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren.

De vergaderarrangementenvan Meet and C

We hebben verschillende vergaderarrangementen die je indien gewenst kunt aanvullen met ontbijt, lunch diner.

  • Compleet vergaderarrangement.
  • Luxe vergaderarrangement.

Met beide arrangementen beschik je over één van onze vergaderruimten in Gorinchem. Koffie, thee en water staan voor je klaar en er is gratis Wi-Fi. Kies je voor een luxe arrangement, dan staan er ook flesjes frisdrank, koekjes en pepermuntjes.

Wil jij vergaderen bij Meet and C?

Wil je een keer bij Meet and C komen vergaderen in onze vergaderruimte in Gorinchem? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@meetandc.nl of bel 0183-646333.

Vergaderen bij Meet and C? Neem contact op!

Sluiten