Cantrijn_T1A1339

Flexplek Gorinchem

Zoek je een flexplek in Gorinchem waar je rustig kunt werken? Huur dan een flexibele werkplek bij Meet and C. Wij verhuren flexplekken met perfecte faciliteiten.

Flexplek in Gorinchem

Sluit een maandabonnement af en je kunt onbeperkt gebruik maken van een van onze flexplekken in Gorinchem. Met een flexplek voor elke werkdag heb je meteen toegang tot de overlegruimten. Ook kun je gebruik maken van de printer/scanner. Deze flexplekken zijn vooraf te reserveren. Meet and C in het kort:

  • Modern ingerichte, lichte ruimte.
  • Overlegruimten en printer/scanner.
  • Gratis parkeren onder het gebouw.
  • Een paar minuten lopen vanaf het station.

Interesse? Kom langs!

Geïnteresseerd in een flexplek bij Meet and C in Gorinchem? Kom dan eens bij ons langs op de Stationsweg 29. Koop een strippenkaart en je kunt meteen aan het werk! Ontvang je graag eerst meer informatie over onze flexplekken in Gorinchem? Bel dan 0183 64 63 33 of stuur een mailtje naar info@meetandc.nl.

Af en toe werken

Wil je maar af en toe gebruik maken van onze flexplekken in Gorinchem? Koop dan een strippenkaart. Daarmee kun je elke dag een paar uur komen komen flexwerken tussen 8.30 – 17.30 uur. Natuurlijk kun je gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk. De strippenkaart is direct verkrijgbaar bij de Meet and C balie.