Vanaf € 7,-

per persoon, per uur (min. prijs vanaf vier personen)

Vergaderen

Vergaderen met perfecte faciliteiten vanaf € 7,- per uur per persoon. (inclusief zaalhuur, minimale afname vier personen) De vergaderruimtes bieden de mogelijkheid voor bijeenkomsten tot 50 personen. Voor meer personen hebben we mogelijkheden in de open ruimte tot circa 150 personen. Uiteraard is de vergaderlocatie inclusief gratis parkeren en zijn er ook mogelijkheden tot ontbijt, lunch en diner. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Vergaderen tijdens Corona

In verband met de corona maatregelen en een ieders gezondheid, kunnen er voor nu groepen van maximaal 20 personen terecht voor een vergadering bij Meet and C (in een theater-opstelling maximaal 24 personen). Voor deze groepen worden meerdere zalen samengevoegd en kan er voldoende afstand tussen de deelnemers worden bewaard. Hieronder vind je een sfeerimpressie van de zaalopstelling voor een 'corona-proof' vergadering.

Vergaderen in grote groepen? Denk dan ook eens aan hybride vergaderen!

Vergaderen in Coronatijd

Voor grotere groepen is ook de gehele begane grond van Meet and C beschikbaar. Meer informatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en kom eens langs om te zien hoe jouw vergadering een succes kan worden bij Meet and C!

Arrangement

  • Gebruik van één van de vergaderruimtes
  • Onbeperkt koffie, thee, water
  • Gebruik gratis Wi-Fi
  • Gratis parkeren

Kosten

€ 7,- per persoon, per uur (min. afname is vier personen)

Overige mogelijkheden

Flipover
Te allen tijde beschikbaar
Beamer
€ 9,50 per uur
Ontbijt/lunch/borrel/diner
Vraag naar de mogelijkheden
Assortiment frisdrankenVraag naar de mogelijkheden

Interesse om bij ons te vergaderen? Stuur ons een bericht!

Sluiten