Ben jij al klaar voor de toekomst?
Wij bij Meet and C wel!

Hybride meetings

Het jaar 2020 heeft ervoor gezorgd dat alleen het fysiek elkaar treffen niet meer nodig is. Veel vindt online plaats, maar soms is de wens en noodzaak om fysiek bij elkaar te komen er wel. Meet and C biedt hiervoor dé oplossing: hybride meetings.

In al onze zalen kun je met elkaar vergaderen, zonder dat alle deelnemers fysiek aanwezig zijn op onze locatie. Met het videoconference pakket van Meet and C kun je simpel een hybride meeting opzetten. Zo maak je optimaal gebruik van de efficiëntie van online meetings en de voordelen van fysiek samenkomen.

Voor maar € 25,- per uur extra, kun je van een fysieke meeting al een professionele hybride meeting maken. Meet and C stelt een high definition camera, tafelmicrofoon, groot led scherm (55 inch), een stabiele vaste internetverbinding en eventueel een laptop beschikbaar.

Extra ondersteuning bij online meetings

Behoefte aan extra ondersteuning bij jouw meeting? Bijvoorbeeld moderaten van een webinar, producen van hybride events of grotere vergaderingen notuleren. Onze collega's van Cantrijn helpen hierbij graag, zodat jij je kunt focussen op de inhoud.

Meer weten? Neem dan hieronder contact met ons op.

Interesse? Stuur ons een bericht!

Sluiten