Start-Up Gorinchem

Van idee naar succesvol bedrijf

Je hebt een droom, een idee of een uitgewerkt concept. Je kan ook al even op weg zijn met je onderneming of je bent nog helemaal niet begonnen. Met Start Up Gorinchem ontwikkel je jouw initiatief tot een succesvol bedrijf. Jij bepaalt zelf in welke fase van het programma je met jouw onderneming deelneemt en op welke vlakken ondersteuning en advies nodig is.

Bij Start Up Gorinchem zijn alle soorten startende ondernemers van harte welkom. Ervaren ondernemers en professionals ondersteunen je met kennis op alle relevante gebieden en stellen hun netwerk voor je open!

Over ons

Start Up Gorinchem is een initiatief van ervaren ondernemers en professionals uit de regio Gorinchem. Zij willen hun kennis en contacten bereikbaar maken voor startende regionale ondernemers met een goed idee en zo bijdragen aan nieuw succesvol ondernemerschap. Start Up Gorinchem wordt mogelijk gemaakt door kennispartners.

Onze Kennispartners

De ervaren ondernemers staan voor je klaar om hun ervaringen te delen. Heb je een vraag voor hen of wil je meer informatie over Start-Up Gorinchem? Neem contact met ons op.

Logo dailycms
DHC_LogoRGB
GenO_LOGO
rb_logo_cmyk_VboAFqA
Tredion - Logo Slogan CMYK
logo_leussen
logo_payoff
Sluiten