Wij zijn Meet and C

Lekker anders werken

We bieden zakelijke gebruikers een flexibele thuisbasis met perfecte faciliteiten om te werken, samen te werken en nieuwe contacten te leggen. Door de persoonlijke dienstverlening wordt onderlinge betrokkenheid met en tussen gebruikers gerealiseerd en meerwaarde geboden. Ook bieden we een scala aan ontzorgende gemaksdiensten. De voordelen van ‘samen’ staan altijd centraal. De gebruikers ervaren het ultieme ‘clubgevoel’.

Voor wie?

Iedereen die vandaag de dag lekker anders wil werken, is van harte welkom. Van ZZP’ers, kleinschalige ondernemingen tot projectorganisaties en bedrijven. Daarnaast hebben diverse netwerkorganisaties hun vaste ontmoetingsplek gevonden bij ons.

Meet and C is een initiatief van Ingrid Cantrijn. Ruim 24 jaar geleden richtte zij bureau Cantrijn op, een ondersteuningsbureau voor organisaties die bewust kiezen voor het flexibel uitbesteden van kantoor- en staftaken. Met Meet and C spelen we in op de trend dat mensen steeds minder behoefte hebben aan een vaste werkplek en continu op zoek zijn naar flexibiliteit.

logo_cantrijn_rgb
logo_cmember_rgb
logo_cyource_rgb
Sluiten