Welkom CPM!

maandag 8 maart 2021

Op 1 maart jl. mochten wij CPM verwelkomen als nieuwe vaste bewoner!

Zij stellen zich graag aan jullie voor.

Wat doen we?

CPM Nederland adviseert opdrachtgevers bij hun organisatieontwikkeling. Tevens coachen, trainen en begeleiden wij medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling. Wij doen dit zowel individueel als in teamverband. Onze klanten zijn profit organisaties in diverse branches maar ook publieke organisaties zoals gemeenten, waterschappen, zorg instellingen etc. Daarvoor zetten we - op maat - allerlei middelen in: assessment- en development centers, (loopbaan)coaching, teamtraining of ondersteuning bij verandertrajecten.

Wie zijn we?

We werken met een vaste bezetting van 6 personen. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden werken we ook veel samen met een vaste pool van ZZP-ers; assessment consultants, trainers en acteurs/rollenspelers.

Waarom Meet en C?

De kantoorruimte die we nodig hebben varieert per week. Soms een project met assessments waarvoor we testruimtes nodig hebben en soms enkele individuen. Daarbij maken we ook voor onze werkzaamheden steeds meer gebruik van online mogelijkheden. Meet en C biedt de mogelijkheid een mooi thuiskantoor te hebben mét de flexibiliteit om op te kunnen schalen als dat nodig is.

Wil je meer weten? We vertellen dat graag tijdens een kop koffie. Marije, Jannet, Barbara, Andrea, Nienke en Marion.

Sluiten