Nieuws

Fenexpo Businessdagen

dinsdag 18 april 2017

Vorige week stond Meet and C trots drie dagen op de Fenexpo beurs. Samen met negen andere bedrijven ontstond de Spitsstrook. Er luid(den) al snel enthousiaste reacties over de acties en inrichting van de stands. Zo kon er bij de Spitsstrook worden gescrabbeld, werd er een massage gegeven, ijs gegeten en konden er allerlei prijzen worden gewonnen. Alles om nieuwe, waardevolle contacten te leggen. Want uiteindelijk hoop je op goede gesprekken met zowel bekenden als onbekenden. Bij Meet and C stond de lancering van Meet and C PLUS Boodschappenservice centraal: het verzorgen van je boodschappen terwijl je nog werkt! Tientallen boodschappentasjes, snoeppotten en strippenkaarten werden gewonnen door nieuwsgierige voorbijgangers. Meet and C kijkt terug op een geslaagde beursweek!

Lees meer

In gesprek met: Sven Waalwijk

vrijdag 7 april 2017

"Ik ben actief in het vastgoed. Met mijn bedrijf SW Real Estate Management verzorgen wij vastgoed- en assetmanagementdiensten, oftewel wij voeren het beheer namens vastgoedeigenaren. Zo hebben wij voor een internationale belegger jarenlang het management van een omvangrijke (ca. € 200 miljoen) logistieke vastgoedportefeuille in de Benelux gevoerd.

Lees meer

Trots op onze ISO-certificering!

zaterdag 25 maart 2017

Onlangs nam Ingrid Cantrijn ten overstaan van zo’n veertig medewerkers van Cantrijn trots het ISO-certificaat 9001:2015 in ontvangst. Niet alleen voor het merk Cantrijn, maar ook voor Meet and C, cMember en Cyource, de aan Cantrijn gelieerde bedrijven.Om aan de normen en eisen van een ISO-certificaat te voldoen, dient een organisatie haar bestaande managementsysteem kritisch te beoordelen en, indien nodig, bestaande processen en procedures conform aan te passen. Wanneer de organisatie voldoende kennis en deskundigheid in huis heeft, zou men dit proces zelfstandig kunnen uitvoeren. “Het certificaat is de kers op de taart”, stelt Ingrid Cantrijn. “Het was nooit een doel op zich, maar het certificaat is een mooie bekroning op ons professionaliseringstraject.” Lees hier meer.

Lees meer
Sluiten