Nieuws

Start-Up Gorinchem in Stad Gorinchem: Regionale bedrijven ondersteunen startende ondernemers

woensdag 7 juni 2017

Meet and C is kennispartner bij Start-Up Gorinchem. Deze week is er een artikel geplaatst in Stad Gorinchem, lees het hieronder!

Lees meer

Meet and C in de voordrachtscommissie van Business Event Gorinchem

donderdag 18 mei 2017

Het is inmiddels weer een half jaar geleden dat Meet and C deelnam als genomineerde aan het Business Event Gorinchem. Vanaf heden kunnen er weer kandidaten voorgedragen worden. Meet and C is heeft de eer om dit jaar onderdeel te zijn van de voordrachtscommissie!Wie was er vorig jaar genomineerd?Vorig jaar namen Louise Fynes van FynesFitness (Categorie Jonge Ondernemer/Onderneming), Bianka den Breejen van Partycentrum Hipper & Kolfbaan (Categorie Retail & Horeca), Frank Visch en Marianne Maat van Piloot Koen (Categorie MKB) en Edwin van der Ham van Montapacking Fulfilment BV (Categorie Grootzakelijk) een award mee naar huis. Het publiek stemde op Barry van Boekelen en Ilonka van ’t Hart van Living Well Health & Fitness en zij kregen de MVO Publieksprijs uitgereikt.Voordracht kandidatenOndernemers die een opvallend, positief en maatschappelijk beleid voeren en gevestigd zijn in Gorinchem kunnen worden voorgedragen als kandidaat. De voordracht moet voorzien zijn van een korte motivering. Voordrachten kunnen tot en met 2 juni worden ingediend via de website van de organisatie, www.businesseventgorinchem.nl. Voor meer informatie over het voordragen van kandidaten of het Business Event, kunt u contact opnemen met de organisatie Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu. Kijk voor meer informatie ook op www.facebook.com/businesseventgorinchem. Kent of bent u een ondernemer die de titel ‘Ondernemer van het Jaar’ verdient? Zijn er ondernemingen binnen uw netwerk welke keer op keer laten zien dat zij onderscheidend zijn? Draag hen voor en wie weet staan zij 27 november op het podium tijdens de awarduitreikingen!

Lees meer

De TestHut bij Meet and C

woensdag 17 mei 2017

Vorige week heeft collega bij Meet and C Saskia samen met de TestHut een test uitgevoerd.De TestHut plaatste onlangs een artikel en de video, die je hier kan bekijken:Chips is lekker maar niet per definitie heel gezond. Snoepmakers Food2Smile wil dat veranderen met haar popped chips; chips in een gezond jasje. Ze noemen het zelf meukvrije chips omdat er geen slechte e-nummers inzitten, minder vet en alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Dat klinkt goed, maar is het nog lekker dan? We testen meukvrije chips van Food2Smile.Eerst even iets over het bedrijf. Food2Smile wil aanwezig zijn op plekken waar veel jongeren komen, zoals school- en sportkantines en in pretparken om op die manier bij te dragen aan jeugdgezondheid. Mooi streven! Naast hun ‘gezonde’ snoep hebben ze nu een verantwoorde hartige snack gemaakt. De chips is beschikbaar in de smaken barbecue, paprika en salt&pepper. Wij kregen een sample van de eerste variant opgestuurd.Sanne: “Glutenvrij chippie is altijd goed, maar meestal spoel ik hem weg met een glutenrijk drankje. Dus tja, moet je chips wel gezond zijn?”Bij het opentrekken van de zak komt er een prettige, niet te straffe lucht vrij die bij onze gasttester Saskia van Meet and C doet denken aan de zoutjes van Kellogg’s, die zichzelf ook profileren als het gezondere alternatief. Heeft gezond een geur? We weten het niet, maar het is een goede start. De smaak is in balans. Je kunt het barbecue noemen, maar zoals dat met chips gaat maakt het niet echt uit. Hoe smaakt een barbecue überhaupt? Het rokerige wat je zou verwachten zit er niet echt in, maar het is wel een lekker hartig hapje.De chippies zijn wat dikker dan reguliere. Dat zorgt voor een stevigere bite. En ondanks het ontbreken van de gebruikelijke, niet bepaald gezonde smaakversterkers, is er volop smaak. Ook van deze chips blijf je gewoon dooreten en je proeft niet direct dat ze ‘gezond’ zijn. Dat is een pre.Review Food2Smile chipsDe meukvrije chips van Food2Smile zijn gewoon lekker. Prima alternatief voor de reguliere zakjes gezien het ontbreken van allerlei mogelijke narigheid als e-nummers, gluten en kunstmatige toevoegingen. Wel zijn ze net zo verslavend dus de vraag is of je het bij een zakje kan houden en dan holt het met het gezonde karakter uiteraard wel achteruit. En met een adviesprijs van 0,79 euro zitten ze ook aantrekkelijk geprijsd. Niet wereldschokkend verrassend, maar misschien is dat juist wel goed.

Lees meer

Klaar voor de TEST?

dinsdag 16 mei 2017

We nodigen je uit voor de Meet-Up! Hoe kan jouw onderneming nog succesvoller worden? Doe mee met de TEST tijdens het Bruiscafé op 22 juni a.s. Start-Up Gorinchem nodigt (startende) ondernemers en kennispartners van harte uit om bij de volgende Meet-Up aanwezig te zijn. Deze vindt plaats op donderdag 22 juni en start om 15.30 uur. TEST staat voor Talent, Expertise, Slim samenwerken en Trots. De ingrediënten om succesvol te zijn met je onderneming. Rowanda Blijenberg van Eigen-wijs communicatie neemt je tijdens het Bruiscafé mee langs de diverse fasen van de ontwikkeling van een startende onderneming. Waar sta je nu en wat heb je al bereikt? Wat kun je nog meer doen om nog beter te worden? Hoe deel je hulpvragen? De kennispartners van Meet and C Start-Up staan voor je klaar om na afloop deze vragen samen met jou te beantwoorden. Meld je nu aan voor de Meet-Up op 22 juni a.s. bij Meet and C Start-Up! Programma: 15:30 uur inloop 16:00 uur Kick off van het programma Rowanda Blijenberg, gebruik je talent en werk slim samen 16:45 uur Bruiscafé startende en ervaren ondernemers Locatie: Meet and C Stationsweg 29, Gorinchem www.startupgorinchem.nl Tot dan! Vriendelijke groet, Start-Up Gorinchem

Lees meer

In gesprek met: Sanne van der Laan

maandag 15 mei 2017

Het is een combinatie van twee communicatiestarters in de vorm van een grafisch vormgever en barista op locatie: the Graphic barista. De grafisch vormgever moet met z’n ontwerpen communicatie op gang brengen en houden voor zijn opdrachtgevers. De mobiele koffiebar wordt, door opdrachtgevers, ingehuurd om zakelijke evenementen aan te kleden en tijdens openingen, bedrijfsbeurzen en congressen gesprekken te smeren. De combinatie inzetten heeft meer effect dan de simpele optelsom van de twee. Door z’n klantgerichte insteek te combineren met een ontspannen zakelijke sfeer is de werkplek bij Meet and C iets waar ik me dagelijks goed kan concentreren en amuseren. Tenslotte: "All work and no joy, makes jack a dull boy."Naast de mogelijkheid tot het zelf creëren van een lichte en open werkplek, zijn de welkomstbalie voor klanten en de aanname van pakketten een set waardevolle diensten.

Lees meer

In gesprek met: Martijn Bok

dinsdag 9 mei 2017

"Ik ben actief in de herbestemming van gebouwen, voornamelijk van erfgoed. Dat betekent dat ik voor bestaande gebouwen (soms dus erfgoed of monumenten) een nieuw leven ga ontwikkelen.

Lees meer

In gesprek met: Niels van Tilborg

maandag 8 mei 2017

"Bij Dailycms zijn we softwareontwikkelaars. Wij ontwikkelen websites, webwinkels en datakoppelingen. Op dit moment zijn we met zeven man sterk.

Lees meer

In gesprek met: Erik van de Nadort

donderdag 4 mei 2017

"Ik ben managing partner van ItsaRep, een communicatiebureau voor reputatiemanagement. We beheren de reputaties van bedrijven en mensen door de actieve inzet van eigen, social en externe media. We maken zelf content, spelen in op actualiteiten, beheren social media kanalen en onderhouden relaties met de pers om ook daarin aandacht te krijgen voor onze opdrachtgevers.

Lees meer

In gesprek met: René Willems

woensdag 26 april 2017

"Als organisatie- en managementspecialist voor MKB en familiebedrijven help ik vanuit ChainConnect bedrijven bij het efficiënt inrichten van hun processen en het optimaal inzetten van hun personeel.

Lees meer

Save the date: 22 juni staat er weer een Meet-Up op de planning!

donderdag 20 april 2017

Kom dan naar de Meet-Up op 22 juni a.s. bij Meet and C Start-Up Gorinchem. Het unieke programma waarbij startende ondernemers worden geholpen door ervaren ondernemers door middel van kennis op alle relevante gebieden en stellen daarbij hun netwerk open!15.30 uur: inloop16.00 uur: kick off van het programmaKennispartner pitchesThemapresentatie startende ondernemerSpeeddaten startende en ervaren ondernemers17.00 uur: afsluiting en borrelTijdens de Meet-Up is er vooral de mogelijkheid om gezamenlijk te sparren in een bruiscafé om als startende ondernemer op weg geholpen te worden met de diverse do’s en don’ts bij het succesvol laten zijn van je onderneming. De inhoud van het programma wordt momenteel nog afgerond, maar reserveer deze datum alvast in de agenda of meld je vast aan! We hopen je zeker te zien! Start-Up Gorinchem

Lees meer
Sluiten