Nieuws

Klaar voor de TEST?

dinsdag 16 mei 2017

We nodigen je uit voor de Meet-Up! Hoe kan jouw onderneming nog succesvoller worden? Doe mee met de TEST tijdens het Bruiscafé op 22 juni a.s. Start-Up Gorinchem nodigt (startende) ondernemers en kennispartners van harte uit om bij de volgende Meet-Up aanwezig te zijn. Deze vindt plaats op donderdag 22 juni en start om 15.30 uur. TEST staat voor Talent, Expertise, Slim samenwerken en Trots. De ingrediënten om succesvol te zijn met je onderneming. Rowanda Blijenberg van Eigen-wijs communicatie neemt je tijdens het Bruiscafé mee langs de diverse fasen van de ontwikkeling van een startende onderneming. Waar sta je nu en wat heb je al bereikt? Wat kun je nog meer doen om nog beter te worden? Hoe deel je hulpvragen? De kennispartners van Meet and C Start-Up staan voor je klaar om na afloop deze vragen samen met jou te beantwoorden. Meld je nu aan voor de Meet-Up op 22 juni a.s. bij Meet and C Start-Up! Programma: 15:30 uur inloop 16:00 uur Kick off van het programma Rowanda Blijenberg, gebruik je talent en werk slim samen 16:45 uur Bruiscafé startende en ervaren ondernemers Locatie: Meet and C Stationsweg 29, Gorinchem www.startupgorinchem.nl Tot dan! Vriendelijke groet, Start-Up Gorinchem

Lees meer

In gesprek met: Sanne van der Laan

maandag 15 mei 2017

Het is een combinatie van twee communicatiestarters in de vorm van een grafisch vormgever en barista op locatie: the Graphic barista. De grafisch vormgever moet met z’n ontwerpen communicatie op gang brengen en houden voor zijn opdrachtgevers. De mobiele koffiebar wordt, door opdrachtgevers, ingehuurd om zakelijke evenementen aan te kleden en tijdens openingen, bedrijfsbeurzen en congressen gesprekken te smeren. De combinatie inzetten heeft meer effect dan de simpele optelsom van de twee. Door z’n klantgerichte insteek te combineren met een ontspannen zakelijke sfeer is de werkplek bij Meet and C iets waar ik me dagelijks goed kan concentreren en amuseren. Tenslotte: "All work and no joy, makes jack a dull boy."Naast de mogelijkheid tot het zelf creëren van een lichte en open werkplek, zijn de welkomstbalie voor klanten en de aanname van pakketten een set waardevolle diensten.

Lees meer

In gesprek met: Martijn Bok

dinsdag 9 mei 2017

"Ik ben actief in de herbestemming van gebouwen, voornamelijk van erfgoed. Dat betekent dat ik voor bestaande gebouwen (soms dus erfgoed of monumenten) een nieuw leven ga ontwikkelen.

Lees meer

In gesprek met: Niels van Tilborg

maandag 8 mei 2017

"Bij Dailycms zijn we softwareontwikkelaars. Wij ontwikkelen websites, webwinkels en datakoppelingen. Op dit moment zijn we met zeven man sterk.

Lees meer

In gesprek met: Erik van de Nadort

donderdag 4 mei 2017

"Ik ben managing partner van ItsaRep, een communicatiebureau voor reputatiemanagement. We beheren de reputaties van bedrijven en mensen door de actieve inzet van eigen, social en externe media. We maken zelf content, spelen in op actualiteiten, beheren social media kanalen en onderhouden relaties met de pers om ook daarin aandacht te krijgen voor onze opdrachtgevers.

Lees meer

In gesprek met: René Willems

woensdag 26 april 2017

"Als organisatie- en managementspecialist voor MKB en familiebedrijven help ik vanuit ChainConnect bedrijven bij het efficiënt inrichten van hun processen en het optimaal inzetten van hun personeel.

Lees meer

Save the date: 22 juni staat er weer een Meet-Up op de planning!

donderdag 20 april 2017

Kom dan naar de Meet-Up op 22 juni a.s. bij Meet and C Start-Up Gorinchem. Het unieke programma waarbij startende ondernemers worden geholpen door ervaren ondernemers door middel van kennis op alle relevante gebieden en stellen daarbij hun netwerk open!15.30 uur: inloop16.00 uur: kick off van het programmaKennispartner pitchesThemapresentatie startende ondernemerSpeeddaten startende en ervaren ondernemers17.00 uur: afsluiting en borrelTijdens de Meet-Up is er vooral de mogelijkheid om gezamenlijk te sparren in een bruiscafé om als startende ondernemer op weg geholpen te worden met de diverse do’s en don’ts bij het succesvol laten zijn van je onderneming. De inhoud van het programma wordt momenteel nog afgerond, maar reserveer deze datum alvast in de agenda of meld je vast aan! We hopen je zeker te zien! Start-Up Gorinchem

Lees meer

In gesprek met: Astrid van Houwelingen

donderdag 20 april 2017

Astrid van Houwelingen (tweede van rechts): "INC Gezond werken is een verzuimadviesbureau. We doen dus meer dan een arbodienst. Primair doen we alles rondom verzuim voor werkgever en werknemer, zodat het ook maar enigszins mogelijk bijdraagt aan een sneller herstel en een effectieve re-integratie van de werknemer . Dat kan in allerlei vormen: denk aan interventies als gesprekken met een psycholoog, een mediator, een coach, een fysiotherapeut, maar ook geven we training en voorlichting. We onderscheiden ons doordat we zowel de werkgever als de werknemer persoonlijk kennen. We werken met een vaste bedrijfsarts en betrokken casemanagers voor dat stukje persoonlijkheid.

Lees meer

Fenexpo Businessdagen

dinsdag 18 april 2017

Vorige week stond Meet and C trots drie dagen op de Fenexpo beurs. Samen met negen andere bedrijven ontstond de Spitsstrook. Er luid(den) al snel enthousiaste reacties over de acties en inrichting van de stands. Zo kon er bij de Spitsstrook worden gescrabbeld, werd er een massage gegeven, ijs gegeten en konden er allerlei prijzen worden gewonnen. Alles om nieuwe, waardevolle contacten te leggen. Want uiteindelijk hoop je op goede gesprekken met zowel bekenden als onbekenden. Bij Meet and C stond de lancering van Meet and C PLUS Boodschappenservice centraal: het verzorgen van je boodschappen terwijl je nog werkt! Tientallen boodschappentasjes, snoeppotten en strippenkaarten werden gewonnen door nieuwsgierige voorbijgangers. Meet and C kijkt terug op een geslaagde beursweek!

Lees meer

In gesprek met: Sven Waalwijk

vrijdag 7 april 2017

"Ik ben actief in het vastgoed. Met mijn bedrijf SW Real Estate Management verzorgen wij vastgoed- en assetmanagementdiensten, oftewel wij voeren het beheer namens vastgoedeigenaren. Zo hebben wij voor een internationale belegger jarenlang het management van een omvangrijke (ca. € 200 miljoen) logistieke vastgoedportefeuille in de Benelux gevoerd.

Lees meer
Sluiten