Nieuws

Meet and C bestaat 5 jaar!

donderdag 14 november 2019

Donderdag 14 november 2019 bestaat Meet and C alweer vijf jaar. De afgelopen jaren hebben wij veel ondernemers en bedrijven mogen verwelkomen die van onze locatie hun thuisbasis hebben gemaakt en gebruik maken van een projectkantoor of komen flexwerken.Ook onze vergaderfaciliteiten met ontbijt, lunch en/of borrel/diner worden door veel bedrijven en besturen van landelijke organisaties geboekt met als resultaat dat we voor velen van hen de vaste vergaderlocatie zijn geworden. Een grote pre is dat Meet and C centraal in het land is gelegen, dichtbij het station ligt en gratis parkeergelegenheid heeft.Door onze werkoplossingen, flexwerk plekken en vaste projectkantoren, hebben door de jaren heen ondernemers kunnen groeien tot succesvolle organisaties. Wij ontzorgen onze klanten, zodat zij zich helemaal kunnen focussen op de core business.Wij willen onze klanten en relaties bedanken voor het gebruik maken van de faciliteiten en dienstverlening van Meet and C in de afgelopen vijf jaar en hopen deze samenwerkingen nog vele jaren te mogen voortzetten met elkaar.Heb je ook interesse om bij Meet and C te komen werken of vergaderen? Bel 0183-646333 en maak een afspraak om de mogelijkheden met elkaar te bespreken. Je bent van harte welkom!

Lees meer

Al 4 jaar vaste uitvalsbasis voor Bureau Loos

dinsdag 1 oktober 2019

Al vier jaar zijn Kees en Josien van Bureau Loos iedere week te zien bij Meet and C. Ze hebben geen eigen kantoor, maar flexwerken op diverse plekken in Nederland waar zij hun werkzaamheden verrichten voor diverse klanten. We zijn trots dat Bureau Loos voor Meet and C kiest als uitvalsbasis voor de regio Gorinchem.“Wij werken al bijna 4 jaar met veel plezier bij Meet and C. We zijn heel erg blij dat we vanaf nu een mooi en licht kantoor als uitvalsbasis kunnen gebruiken voor ons ‘bureauloze’ bestaan: de ene dag werken we hier, de andere dag daar!” Ook interesse in een mooie uitvalsbasis voor jouw organisatie zonder gedoe? Informeer of maak een afspraak om even te komen kijken! De koffie staat klaar.

Lees meer

Sponsor Internationaal Film Festival Gorinchem

vrijdag 12 april 2019

Gisteren een super leuke avond gehad bij het IFFG en genoten van een prachtige film! Als sponsor mochten wij aanwezig zijn bij de opening van de derde editie van het Internationaal Film Festival Gorinchem. Een mooi evenement voor de internationale filmkunst. Gorinchem zet zichzelf hiermee echt op de kaart.We zijn trots om dit mooie evenement in Gorinchem te mogen ondersteunen met onze business support - powered by Cantrijn.

Lees meer

Terugblik op de Meet and Greet van 28 juni 2018

dinsdag 10 juli 2018

Koffie als succes voor samenwerking. Marco Ringlever van Praktima en Sanne van der Laan van the Graphic barista lieten dit op creatieve wijze zien tijdens onze Meet and Greet van afgelopen donderdag. Een kijkje in de keuken van twee totaal verschillende bedrijven, waarbij ze door middel van een kwaliteit een verbintenis lieten zien. Kwalitatieve goede koffie versus kwaliteit leveren in diensten. Het is een unieke combinatie; creatieve expertise met een goede kop koffie. Sanne vertelde hoe hij zijn passie voor koffie inzet om een goed verhaal te vertellen, zijn grafische product te verkopen en mensen te verbinden. Als the Graphic barista ligt de nadruk niet alleen op koffie. Zijn creatieve expertise en grafische kennis laat hij los op huisstijlen, logo’s, advertenties en aankleding van stands. Het liefst combineert Sanne beide kwaliteiten en komt hij als gastheer op je georganiseerde event en is de verbindende schakel met een vakkundig bereide kop koffie. Marco heeft ons meegenomen in de brede deskundigheid van Praktima. Met acht specialisten bewaken zij 24/7 de kwaliteit in diverse processen. Zij adviseren bij wet- en regelgeving en kunnen hierdoor hun opdrachtgevers op tal van gebieden ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan: milieu, arbo, veiligheid, asbest en sloop. Marco vertelde dat hij geregeld, zelfs in het weekend, op een bouwplaats staat waar hij de veiligheid van medewerkers in kaart brengt. Ook van de nieuwe AVG wetgeving is Praktima goed op de hoogte en kunnen je bij het gehele proces van gegevensverwerking adviseren. De Meet and Greet wordt georganiseerd om elkaar onderling beter te leren kennen en zodoende ook van elkaars expertise gebruik te kunnen gaan maken. Wil je als flexwerker c.q. bewoner ook een Meet and Greet organiseren? Meld je dan aan via info@meetandc.nl

Lees meer

Meet and C feliciteert de VNVA met 85-jarig jubileum

maandag 2 juli 2018

Meet and C en Cantrijn feliciteren de Vereniging Nederlandse Vrouwelijke Artsen (VNVA) met hun 85-jarig jubileum. Ter gelegenheid van hun jubileum organiseert de VNVA op 6 oktober een Lustrumcongres. In aanloop naar het lustrum organiseert de VNVA een veiling voor het goede doel: bestrijding Pelvic Organ Prolapse in Nepal. Cantrijn en Meet and C slaan de handen in één en dragen hier graag aan bij door een verschillende vergaderarrangementen aan te bieden.Zo biedt Cantrijn een compleet Vergaderarrangement, inclusief verslaglegging door een van onze notulisten. Meet and C biedt een Vergaderarrangement én een Flexplekabonnement voor een maand.Interesse? Breng je bod uit en steun het goede doel!

Lees meer

In gesprek met Ger Dreijer

donderdag 24 mei 2018

Onder het genot van een goede kop koffie en genietend van het uitzicht starten we ons gesprek. Ger Dreijer zit al meer dan 25 jaar in het communicatievak. Creatief met content bezig zijn, is wat hij iedere dag het liefst doet. Hij deed veel ervaring op bij diverse communicatiebureaus met het schrijven van allerhande teksten , adviseren en communicatieprojecten begeleiden voor grote merken. Toen nog vooral gericht op de offline communicatie. In een vroeg stadium kwam hij in aanraking met de opkomst van internet. “Toen gingen we ineens multimediaal en interactief, dat vond ik gaaf”, vertelt Ger. “Ik heb de eerste grote grijze pagina’s nog meegemaakt met hele lappen tekst en weinig afbeeldingen. Tegenwoordig zie je het vooral andersom. In 2002 vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen met Dreijer Communicatie. Die naam is niet bepaald creatief, maar wel expres zo. De persoon achter dit eenmansbedrijf is belangrijk.”

Lees meer

Meet and C staat op de Fenexpo beurs!

donderdag 15 maart 2018

Nog slechts een aantal weken en dan staan we met Meet and C op de Fenexpo businessdagen. Deze vinden dit jaar plaats van 10 t/m 12 april in de Evenementenhal te Gorinchem. Dit jaar pakt Meet and C de geruime aandacht om te laten zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van flexwerken en vergaderen. Daarnaast maak je tevens kans op een van de vergaderarrangementen die we verloten. Kom langs en ervaar onze gastvrijheid. Je vindt ons dichtbij het bezoekersrestaurant, stand 7.05. Meeten we je daar? Aanmelden is geheel gratis via deze link.

Lees meer

In gesprek met: Youri Boekelman

woensdag 27 september 2017

Lead Tactics biedt als online marketing bureau haar klanten een allesomvattende en dynamische online marketingstrategie. Met deze vernieuwende benadering streven ervaren experts samen naar de hoogste ROI, door verschillende marketinginstrumenten flexibel in te zetten en op elkaar af te stemmen. Lead Tactics gelooft dat échte groei het resultaat is van een strategie die meebeweegt met online ontwikkelingen, de markt en het bedrijf. Lead Tactics zorgt voor duurzame leadgeneratie.Bij Meet and C bevalt het goed, ik zit er inmiddels alweer een paar maanden. Het is een mooi gebouw en ik kan er klanten ontvangen in een nette werkomgeving. Het is er minder druk, de locatie is perfect en dat ik er gratis kan parkeren maakt het allemaal makkelijk. De dames aan de receptie zijn gastvrij, er is een kwalitatief goede service. Het is hier allemaal persoonlijk, je krijgt dus meer dan alleen een kantoor of werkplek.”

Lees meer

Tredion en Meet and C slaan handen ineen voor slimmer samenwerken

maandag 10 juli 2017

Hoe kan ik op een efficiënte manier samenwerken met mijn collega’s, mijn zakenpartners en mijn klanten en gebruik maken van handige hulpmiddelen en moderne faciliteiten? Tredion en Meet and C hebben de handen ineen geslagen om voor de regio Gorinchem van alles te betekenen op het gebied van slimmer (samen)werken. “Het idee ontstond toen Meet and C in januari jl. klant van ons werd, vertelt Jan van Wijgerden van Tredion. Met Ingrid Cantrijn van Meet and C spraken we over hoe we samen iets zouden kunnen betekenen voor ondernemers op het gebied van anders en slimmer werken. Wij als IT-specialisten zijn iedere dag bezig om hulpmiddelen te bieden waarmee organisaties slimmer kunnen werken en daarmee tijd en geld kunnen besparen. Meet and C bleek daarin ook een aanbod te hebben, maar dan op een ander vlak.” Ingrid Cantrijn vult aan: “Met Meet and C zijn we in eind 2014 gestart, omdat we merkten dat er in Gorinchem een grote vraag bleek te zijn naar flexibele werkplekken en vergaderruimten, naar behoefte gecombineerd met tal van flexibele ondersteunende diensten en gemakken. Vanuit ons bureau Cantrijn voorzagen we al in deze ondersteuningsbehoefte, maar dan specifiek voor professionele verenigingen en samenwerkingsverbanden. Het was voor ons dan ook niet meer dan logisch om vergelijkbare diensten via Meet and C aan te bieden, alleen dan voor zzp’ers, kleinere ondernemingen, maatschappen en dergelijke. Ondernemingen dus die groeien, maar nog niet toe zijn aan een eigen kantoor en eigen bureaumedewerkers voor taken zoals receptie, secretariaat, administratie en content beheer van websites. Als ondernemer moet je je vooral kunnen focussen op de dingen waar je goed in bent. De gedoe-dingen kun je overlaten aan Meet and C. Wij zorgen dat jouw bedrijf continu wendbaar blijft.” Expertsessies voor ondernemers Tredion en Meet and C zijn een partnership aangegaan om samen ondernemers productiever te maken. De samenwerking gaat verder dan alleen maar actief naar elkaar te verwijzen en elkaar aan te bevelen. Samen organiseren Tredion en Meet and C bijvoorbeeld een aantal expertsessies over slimmer werken anno 2017. De eerste expertsessie is op 7 september a.s. van 15:00 – 17:00 uur bij Meet and C. Deze sessie gaat over manieren waarop software slim ingezet kan worden bij alledaagse bedrijfsprocessen, zodat dit tijd en geld bespaart voor de onderneming. “Zijn er slimmere manieren om controle te houden op je mailbox?”, “Hoe lang duurt het om een besluit terug te zoeken van een vergadering van een half jaar terug?”, “Waar vind ik 24/7 documenten van mijn collega?” Deze vragen worden allemaal beantwoord, inclusief tips die direct gebruikt kunnen worden. De expertsessies zijn voor iedere ondernemer gratis toegankelijk. Opgeven hiervoor kan via info@meetandc.nl voor 1 september a.s. Op de foto staan Jan van Wijgerden en Ingrid Cantrijn.

Lees meer

De Meet-Up op 22 juni

maandag 3 juli 2017

"Talentontwikkeling gaat nooit over het aanleren van iets nieuws, het gaat om het ontdekken van hetgeen er altijd al was!" Het is één van de quotes die Rowanda aanhaalt tijdens de Meet-up van Start Up Gorinchem op donderdag 22 juni. Een geslaagde bijeenkomst met allerlei verschillende ondernemers.Rowanda (Eigen-wijs Communicatie) paste zich meteen aan toen ze zag dat de meerderheid van de aanwezigen al ervaren ondernemer is. "Is het een idee dat we het toespitsen op talentontwikkeling waarmee we de diepte induiken?" vraagt ze aan de groep. In eerste instantie zou Rowanda haar ervaringen als starter delen toegespitst op Talent, Expertise, Succes en Trots. Men ging al snel akkoord met dit voorstel.Want wat zijn jouw talenten? Een set van competenties waarvan jij of anderen vinden dat je daar goed in bent? Volgens de aanwezigen en ook Rowanda niet. Een competentie is gebaseerd op het vermogen van een persoon om taken uit te voeren. Past deze competentie bij jouw natuurlijke aanleg? Dan noemen wij dit een talent. Past deze competentie niet bij jouw natuurlijke aanleg? Dan noemen we dit ‘aangeleerd gedrag’ en belemmert dit jou om je echte talenten te ontwikkelen.Waarom is talentontwikkeling belangrijk? Persoonlijke ontwikkeling en echt duurzame inzetbaarheid van mensen is alleen mogelijk wanneer mensen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen vanuit hun natuurlijke aanleg. Hoe ontdek je nou zoiets? Rowanda is werkzaam bij TheTrueTalentTeam en vertelt over de producten Me.-scan en de We.-scan. Een snelle en zeer diepgaande persoonlijkheidstest van ongeveer 10 minuten die ingezet wordt voor persoonlijke- en teamontwikkeling. De scan geeft inzicht in en bewustwording van kwaliteiten, talenten, belemmeringen en valkuilen. “Echt zelfinzicht biedt je de kans om zelfbewuste keuzes te maken voor jezelf en voor je omgeving!”Voor meer informatie over de Me- en We-scan is Rowanda altijd te bereiken via rowanda@eigenwijscommunicatie.nlKijk ook naar www.thetruetalentteam.nl en naar www.eigenwijscommunicatie.nl

Lees meer
Sluiten