Meet and C in de voordrachtscommissie van Business Event Gorinchem

donderdag 18 mei 2017

Het is inmiddels weer een half jaar geleden dat Meet and C deelnam als genomineerde aan het Business Event Gorinchem. Vanaf heden kunnen er weer kandidaten voorgedragen worden. Meet and C is heeft de eer om dit jaar onderdeel te zijn van de voordrachtscommissie!

Wie was er vorig jaar genomineerd?

Vorig jaar namen Louise Fynes van FynesFitness (Categorie Jonge Ondernemer/Onderneming), Bianka den Breejen van Partycentrum Hipper & Kolfbaan (Categorie Retail & Horeca), Frank Visch en Marianne Maat van Piloot Koen (Categorie MKB) en Edwin van der Ham van Montapacking Fulfilment BV (Categorie Grootzakelijk) een award mee naar huis. Het publiek stemde op Barry van Boekelen en Ilonka van ’t Hart van Living Well Health & Fitness en zij kregen de MVO Publieksprijs uitgereikt.

Voordracht kandidaten

Ondernemers die een opvallend, positief en maatschappelijk beleid voeren en gevestigd zijn in Gorinchem kunnen worden voorgedragen als kandidaat. De voordracht moet voorzien zijn van een korte motivering. Voordrachten kunnen tot en met 2 juni worden ingediend via de website van de organisatie, www.businesseventgorinchem.nl. Voor meer informatie over het voordragen van kandidaten of het Business Event, kunt u contact opnemen met de organisatie Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu. Kijk voor meer informatie ook op www.facebook.com/businesseventgorinchem.

Kent of bent u een ondernemer die de titel ‘Ondernemer van het Jaar’ verdient? Zijn er ondernemingen binnen uw netwerk welke keer op keer laten zien dat zij onderscheidend zijn? Draag hen voor en wie weet staan zij 27 november op het podium tijdens de awarduitreikingen!

Sluiten