Meet and C community nu online!

donderdag 13 augustus 2020

Bij Meet and C staat verbinding en samenwerking centraal. Ondernemen is netwerken en binnen de community van Meet and C kun je op een laagdrempelige manier snel in contact komen met een expert uit ons diverse netwerk. Onze bewoners en vaste klanten weten elkaar fysiek via Meet and C al goed te bereiken. Maar wat als je elkaar niet fysiek kunt treffen?

We hebben daarom ‘het met elkaar in contact komen en versterken’, doorgetrokken naar een online omgeving met het online community platform van cMember. In Semble kun je als relatie van Meet and C eenvoudig van elkaar leren en zijn de lijntjes tussen jou en een andere ondernemer kort. Samenwerking, netwerken en groeien wordt hierdoor makkelijker, zeker in een tijd waarin fysiek samenkomen lastiger is.

Alle bewoners, flexwerkers, vergaderklanten en andere relaties van Meet and C kunnen zich gratis aanmelden om deel te nemen aan ons online community platform in Semble. Laat jouw gegevens hieronder achter en je ontvangt jouw persoonlijke inlog zo snel mogelijk.

Laten we elkaar versterken. Samen zijn we slimmer!

Sluiten