Meet and C bestaat 5 jaar!

donderdag 14 november 2019

Donderdag 14 november 2019 bestaat Meet and C alweer vijf jaar. De afgelopen jaren hebben wij veel ondernemers en bedrijven mogen verwelkomen die van onze locatie hun thuisbasis hebben gemaakt en gebruik maken van een projectkantoor of komen flexwerken.

Ook onze vergaderfaciliteiten met ontbijt, lunch en/of borrel/diner worden door veel bedrijven en besturen van landelijke organisaties geboekt met als resultaat dat we voor velen van hen de vaste vergaderlocatie zijn geworden. Een grote pre is dat Meet and C centraal in het land is gelegen, dichtbij het station ligt en gratis parkeergelegenheid heeft.
Door onze werkoplossingen, flexwerk plekken en vaste projectkantoren, hebben door de jaren heen ondernemers kunnen groeien tot succesvolle organisaties. Wij ontzorgen onze klanten, zodat zij zich helemaal kunnen focussen op de core business.

Wij willen onze klanten en relaties bedanken voor het gebruik maken van de faciliteiten en dienstverlening van Meet and C in de afgelopen vijf jaar en hopen deze samenwerkingen nog vele jaren te mogen voortzetten met elkaar.

Heb je ook interesse om bij Meet and C te komen werken of vergaderen? Bel 0183-646333 en maak een afspraak om de mogelijkheden met elkaar te bespreken. Je bent van harte welkom!

Neem hier contact met ons op
Sluiten