In gesprek met: Sven Waalwijk

vrijdag 7 april 2017

SW Real Estate Management is één van de bedrijven die gevestigd is in het pand van Meet and C.

"Ik ben actief in het vastgoed. Met mijn bedrijf SW Real Estate Management verzorgen wij vastgoed- en assetmanagementdiensten, oftewel wij voeren het beheer namens vastgoedeigenaren. Zo hebben wij voor een internationale belegger jarenlang het management van een omvangrijke (ca. € 200 miljoen) logistieke vastgoedportefeuille in de Benelux gevoerd.

Sinds een jaar ben ik ook vastgoedmanager van het pand waar Meet and C is gevestigd. Naast de managementactiviteiten geef ik vastgoedadviezen in de breedste zin van het woord. Met mijn recent behaalde diploma Master of Real Estate (MRE) wil ik me nog verder specialiseren als strategisch vastgoedadviseur voor vastgoedportefeuilles en complexe projecten. Maar ook voor eenvoudige vragen kunnen organisaties bij ons terecht.

Mijn ervaringen met Meet and C zijn heel positief. Zelf wil ik binnen mijn werk ook mijn klanten ontzorgen en dat is precies wat Meet and C ook doet. Dat ik zorgeloos in een nette, verzorgde kantoorruimte stap. Ze bieden een goede representativiteit voor mijn klanten, een ontvangstbalie, ik hoef me niet druk te maken over allerlei facilitaire zaken, noem maar op. Ik heb alle kantoorbenodigdheden binnen handbereik. Ook op financieel vlak scheelt het veel. Als klein bedrijf is flexibiliteit erg belangrijk. Je weet niet hoe je bedrijf zich ontwikkelt en waar je over een paar maanden of jaar staat. Meet and C komt je daarin tegemoet."

image-2017-04-07
Sluiten