In gesprek met: Martijn Bok

dinsdag 9 mei 2017

Valuans is één van de bedrijven die gevestigd is in het pand van Meet and C.

"Ik ben actief in de herbestemming van gebouwen, voornamelijk van erfgoed. Dat betekent dat ik voor bestaande gebouwen (soms dus erfgoed of monumenten) een nieuw leven ga ontwikkelen.

Het zoeken naar een nieuwe bestemming die ervoor zorgt dat het gebouw behouden blijft en zijn waarde (zoals bijvoorbeeld bij een oude fabriek, een oud ziekenhuis, een kerk, een klooster) weer kan inzetten in een ‘ nieuw leven’. Daarbij zoek ik dan ook naar een nieuwe eigenaar of huurder, als dat aan de orde is. En uiteindelijk begeleid ik het hele proces van ontwerp tot en met oplevering.Zo ben ik nu bijvoorbeeld bezig met de herbestemming van het Zuiderziekenhuis in Rotterdam; zie www.hetZuideR.nl

Mijn ervaringen met Meet and C zijn goed; een prettige professionele omgeving, waar we ook ‘onszelf’ kunnen zijn in onze eigen creatieve omgeving. Dat is fijn omdat we als creatieve ondernemers samen kunnen optrekken en ook onze faciliteiten kunnen delen. Maar daarnaast is het ook prettig om als we gasten ontvangen een goede zakelijke uitstraling te kunnen bieden.

Een aantal zaken die erg belangrijk voor me zijn: goede bereikbaarheid voor gasten, goede (en voldoende) parkeergelegenheid, sterk en stabiel internet, goede ontvangst van gasten, post, pakketten etc. en de mogelijkheid om vergaderruimte te gebruiken!!"

http://valuans.nl/

valuans
Sluiten