In gesprek met Ger Dreijer

donderdag 24 mei 2018

Onder het genot van een goede kop koffie en genietend van het uitzicht starten we ons gesprek. Ger Dreijer zit al meer dan 25 jaar in het communicatievak. Creatief met content bezig zijn, is wat hij iedere dag het liefst doet. Hij deed veel ervaring op bij diverse communicatiebureaus met het schrijven van allerhande teksten , adviseren en communicatieprojecten begeleiden voor grote merken. Toen nog vooral gericht op de offline communicatie. In een vroeg stadium kwam hij in aanraking met de opkomst van internet. “Toen gingen we ineens multimediaal en interactief, dat vond ik gaaf”, vertelt Ger. “Ik heb de eerste grote grijze pagina’s nog meegemaakt met hele lappen tekst en weinig afbeeldingen. Tegenwoordig zie je het vooral andersom. In 2002 vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen met Dreijer Communicatie. Die naam is niet bepaald creatief, maar wel expres zo. De persoon achter dit eenmansbedrijf is belangrijk.”

“Mijn kracht is om het verhaal van een organisatie in letters te vatten en af te stemmen op de juiste kanalen. Daarnaast help ik organisaties met hun communicatiestrategie en kan ik als projectmanager ook communicatie-uitingen realiseren. Dat doe ik samen met partners in vormgeving, webtechniek, drukwerk, net wat er nodig is. Samenwerken is belangrijk, want dan kun je krachten bundelen.”

“Bijna een jaar geleden kwam ik in contact met Meet and C en heb ik een rondleiding gehad. Het leek direct de perfecte plek om rustig mijn werk te kunnen doen en dat werd vanaf begin oktober bevestigd. De sfeer is in alle opzichten goed. Je kunt rustig werken, maar het is niet zo stil dat je helemaal alleen zit. Integendeel, het geeft je de mogelijkheid om ook in contact te komen met andere mensen. De persoonlijke sfeer is goed en alles wordt voor je geregeld. Je gasten worden netjes ontvangen, er is goede koffie, goede printers en gratis parkeren. Kortom,een lekkere plek waar ik iedere dag graag kom.”

Sluiten