In gesprek met: Astrid van Houwelingen

donderdag 20 april 2017

INC Gezond Werken is één van de bedrijven die gevestigd is in het pand van Meet and C.

Astrid van Houwelingen (tweede van rechts): "INC Gezond werken is een verzuimadviesbureau. We doen dus meer dan een arbodienst. Primair doen we alles rondom verzuim voor werkgever en werknemer, zodat het ook maar enigszins mogelijk bijdraagt aan een sneller herstel en een effectieve re-integratie van de werknemer . Dat kan in allerlei vormen: denk aan interventies als gesprekken met een psycholoog, een mediator, een coach, een fysiotherapeut, maar ook geven we training en voorlichting. We onderscheiden ons doordat we zowel de werkgever als de werknemer persoonlijk kennen. We werken met een vaste bedrijfsarts en betrokken casemanagers voor dat stukje persoonlijkheid.

INC Gezond werken behoort tot één van de eerste bewoners van het concept Meet and C. We zijn als het ware meegegroeid binnen Meet and C. Zelf doen we veel achter de schermen maar Meet and C zorgt voor de voorkant, die net zo belangrijk is. Denk aan het faciliteren van de bedrijfsarts met wie we werken en het kunnen regelen van gesprekken met een goed ontvangst. Sommige mensen hebben een beperking, ze kunnen dan makkelijk parkeren en de lift nemen. Ook kennen de dames van de receptie inmiddels veel van onze relaties en weten dus af van onze manier van werken.

De representativiteit die we hiermee krijgen is top. Maar ook ervaren we een synergie binnen het pand. We zaten laatst bijvoorbeeld druk te brainstormen voor de Fenexpo Beurs, en er deed spontaan iemand mee. We verkrijgen input door deze (vrijblijvende) samenwerkingen, die zijn zeer waardevol.”

Sluiten