Dé vergader- en werkplektrends van 2021

woensdag 20 januari 2021

Dé vergader- en werkplektrends van 2021

De kop is eraf! 2021 is begonnen en we kunnen wel vaststellen dat er als gevolg van de Coronacrisis een hoop is veranderd in het afgelopen jaar. Zeker op het gebied van vergaderen en werkplekken. Zullen we ooit weer terug gaan naar de ‘oude’ situatie? Het is bijna niet meer voor te stellen. We zetten de vergader- en werkplektrends van 2021 voor jullie op een rijtje!

Vergaderen

Digitaal vergaderen

Voor een vergadering het vliegtuig pakken was vóór 2020 niet vreemd. Nu vragen we ons af hoe we dit ooit hadden bedacht. Digitaal vergaderen werkt in vele gevallen veel efficiënter. Er kunnen acties sneller afgetikt worden en daarbij is het ook nog eens een stuk duurzamer. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Meet and C? Neem eens een kijkje bij onze hybride vergadermogelijkheden.

Staand vergaderen

Ja, ook dit is een mogelijkheid bij Meet and C! Wij zetten graag de statafels in de vergaderruimte voor je klaar, zodat iedereen actief kan deelnemen aan een vergadering. Deze vergadertrend is al een aantal jaar bezig, maar naar verwachting zal deze dit jaar definitief doorbreken. Staand vergaderen is beter voor de gezondheid en resulteert in efficiëntere vergaderingen.

Werkplek

Tsja….een werkplek. Het is al jaren een bron van discussie. Moet ik nog voor iedere medewerker een werkplek hebben of gaan we met flexplekken werken in een eigen kantoor. We hebben afgelopen jaar gemerkt dat thuiswerken ook heel goed kan en de nodige voordelen heeft. Maar het lawaai van de buren en het missende contact met collega’s is toch niet zo fijn. De trend ontstaat dat organisaties afstappen van een eigen kantoor en daarmee meer nadenken over een flexplek voor af en toe in een gedeeld kantoor. Meet and C biedt dit al 6 jaar aan. Ben je het even zat, dan kom je gewoon even bij ons flexwerken op basis van een strippenkaart. Wil je permanent bepaalde dagen komen of iedere dag? Dat kan op basis van een abonnement.

Kom jij kennis maken met onze faciliteiten en jouw netwerk vergroten door in contact te komen met de andere flexwerkers? Tot snel bij Meet and C!

Sluiten