Nieuws

Nieuwjaarslunch

donderdag 16 januari 2020

Afgelopen dinsdag verzorgden wij de nieuwjaarslunch en hebben we met elkaar getoost op het nieuwe jaar. Wat hebben wij mogen genieten van een heerlijke lunch! Op naar een spetterend nieuw jaar, met veel mooie ontwikkelingen!

Lees meer

Luba Gorinchem is geopend!

dinsdag 7 januari 2020

Op 6 januari 2020 is de nieuwe vestiging van van Luba Uitzendbureau geopend bij Meet and C. Vanuit onze locatie gaat Luba Gorinchem van start met de werving en selectie van kandidaten voor allerlei opdrachtgevers.Wij bij Meet and C zijn erg enthousiast en vinden het super dat we een nieuwe vestiging kunnen ondersteunen met onze faciliteiten.''Direct de beste baan? Dat fixen we samen! Luba Gorinchem maakt het mogelijk.'' - Jamie Wellink, intercedent Luba GorinchemWij wensen Luba Gorinchem een mooie start toe in dit nieuwe jaar!

Lees meer

Fijne feestdagen en een succesvol 2020

donderdag 19 december 2019

In het nieuwe jaar staan weer mooie ontwikkelingen te wachten. De ontwikkelingen zijn grotendeels geïnspireerd op de feedback die wij afgelopen periode mochten ontvangen van onze bewoners en flexwerkers. Super om te horen dat we het al zo goed doen en gemiddeld een 8 scoren! We hebben er zin in om het nieuwe jaar te beginnen en iedereen een nog fijnere thuisbasis te bieden.Wij wensen je fijne feestdagen en een succesvol en ondernemend 2020!Let op onze openingstijden rondom de feestdagen: Dinsdag 24 december open tot 17.00 uurWoensdag 25 december geslotenDonderdag 26 december geslotenVrijdag 27 december open tot 18:00 uurMaandag 30 december open tot 18.00 uurDinsdag 31 december open tot 17:00Woensdag 1 januari gesloten

Lees meer

Meet and C bestaat 5 jaar!

donderdag 14 november 2019

Donderdag 14 november 2019 bestaat Meet and C alweer vijf jaar. De afgelopen jaren hebben wij veel ondernemers en bedrijven mogen verwelkomen die van onze locatie hun thuisbasis hebben gemaakt en gebruik maken van een projectkantoor of komen flexwerken.Ook onze vergaderfaciliteiten met ontbijt, lunch en/of borrel/diner worden door veel bedrijven en besturen van landelijke organisaties geboekt met als resultaat dat we voor velen van hen de vaste vergaderlocatie zijn geworden. Een grote pre is dat Meet and C centraal in het land is gelegen, dichtbij het station ligt en gratis parkeergelegenheid heeft.Door onze werkoplossingen, flexwerk plekken en vaste projectkantoren, hebben door de jaren heen ondernemers kunnen groeien tot succesvolle organisaties. Wij ontzorgen onze klanten, zodat zij zich helemaal kunnen focussen op de core business.Wij willen onze klanten en relaties bedanken voor het gebruik maken van de faciliteiten en dienstverlening van Meet and C in de afgelopen vijf jaar en hopen deze samenwerkingen nog vele jaren te mogen voortzetten met elkaar.Heb je ook interesse om bij Meet and C te komen werken of vergaderen? Bel 0183-646333 en maak een afspraak om de mogelijkheden met elkaar te bespreken. Je bent van harte welkom!

Lees meer

Al 4 jaar vaste uitvalsbasis voor Bureau Loos

dinsdag 1 oktober 2019

Al vier jaar zijn Kees en Josien van Bureau Loos iedere week te zien bij Meet and C. Ze hebben geen eigen kantoor, maar flexwerken op diverse plekken in Nederland waar zij hun werkzaamheden verrichten voor diverse klanten. We zijn trots dat Bureau Loos voor Meet and C kiest als uitvalsbasis voor de regio Gorinchem.“Wij werken al bijna 4 jaar met veel plezier bij Meet and C. We zijn heel erg blij dat we vanaf nu een mooi en licht kantoor als uitvalsbasis kunnen gebruiken voor ons ‘bureauloze’ bestaan: de ene dag werken we hier, de andere dag daar!” Ook interesse in een mooie uitvalsbasis voor jouw organisatie zonder gedoe? Informeer of maak een afspraak om even te komen kijken! De koffie staat klaar.

Lees meer

Sponsor Internationaal Film Festival Gorinchem

vrijdag 12 april 2019

Gisteren een super leuke avond gehad bij het IFFG en genoten van een prachtige film! Als sponsor mochten wij aanwezig zijn bij de opening van de derde editie van het Internationaal Film Festival Gorinchem. Een mooi evenement voor de internationale filmkunst. Gorinchem zet zichzelf hiermee echt op de kaart.We zijn trots om dit mooie evenement in Gorinchem te mogen ondersteunen met onze business support - powered by Cantrijn.

Lees meer

Terugblik op de Meet and Greet van 28 juni 2018

dinsdag 10 juli 2018

Koffie als succes voor samenwerking. Marco Ringlever van Praktima en Sanne van der Laan van the Graphic barista lieten dit op creatieve wijze zien tijdens onze Meet and Greet van afgelopen donderdag. Een kijkje in de keuken van twee totaal verschillende bedrijven, waarbij ze door middel van een kwaliteit een verbintenis lieten zien. Kwalitatieve goede koffie versus kwaliteit leveren in diensten. Het is een unieke combinatie; creatieve expertise met een goede kop koffie. Sanne vertelde hoe hij zijn passie voor koffie inzet om een goed verhaal te vertellen, zijn grafische product te verkopen en mensen te verbinden. Als the Graphic barista ligt de nadruk niet alleen op koffie. Zijn creatieve expertise en grafische kennis laat hij los op huisstijlen, logo’s, advertenties en aankleding van stands. Het liefst combineert Sanne beide kwaliteiten en komt hij als gastheer op je georganiseerde event en is de verbindende schakel met een vakkundig bereide kop koffie. Marco heeft ons meegenomen in de brede deskundigheid van Praktima. Met acht specialisten bewaken zij 24/7 de kwaliteit in diverse processen. Zij adviseren bij wet- en regelgeving en kunnen hierdoor hun opdrachtgevers op tal van gebieden ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan: milieu, arbo, veiligheid, asbest en sloop. Marco vertelde dat hij geregeld, zelfs in het weekend, op een bouwplaats staat waar hij de veiligheid van medewerkers in kaart brengt. Ook van de nieuwe AVG wetgeving is Praktima goed op de hoogte en kunnen je bij het gehele proces van gegevensverwerking adviseren. De Meet and Greet wordt georganiseerd om elkaar onderling beter te leren kennen en zodoende ook van elkaars expertise gebruik te kunnen gaan maken. Wil je als flexwerker c.q. bewoner ook een Meet and Greet organiseren? Meld je dan aan via info@meetandc.nl

Lees meer

Meet and C feliciteert de VNVA met 85-jarig jubileum

maandag 2 juli 2018

Meet and C en Cantrijn feliciteren de Vereniging Nederlandse Vrouwelijke Artsen (VNVA) met hun 85-jarig jubileum. Ter gelegenheid van hun jubileum organiseert de VNVA op 6 oktober een Lustrumcongres. In aanloop naar het lustrum organiseert de VNVA een veiling voor het goede doel: bestrijding Pelvic Organ Prolapse in Nepal. Cantrijn en Meet and C slaan de handen in één en dragen hier graag aan bij door een verschillende vergaderarrangementen aan te bieden.Zo biedt Cantrijn een compleet Vergaderarrangement, inclusief verslaglegging door een van onze notulisten. Meet and C biedt een Vergaderarrangement én een Flexplekabonnement voor een maand.Interesse? Breng je bod uit en steun het goede doel!

Lees meer

In gesprek met Ger Dreijer

donderdag 24 mei 2018

Onder het genot van een goede kop koffie en genietend van het uitzicht starten we ons gesprek. Ger Dreijer zit al meer dan 25 jaar in het communicatievak. Creatief met content bezig zijn, is wat hij iedere dag het liefst doet. Hij deed veel ervaring op bij diverse communicatiebureaus met het schrijven van allerhande teksten , adviseren en communicatieprojecten begeleiden voor grote merken. Toen nog vooral gericht op de offline communicatie. In een vroeg stadium kwam hij in aanraking met de opkomst van internet. “Toen gingen we ineens multimediaal en interactief, dat vond ik gaaf”, vertelt Ger. “Ik heb de eerste grote grijze pagina’s nog meegemaakt met hele lappen tekst en weinig afbeeldingen. Tegenwoordig zie je het vooral andersom. In 2002 vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen met Dreijer Communicatie. Die naam is niet bepaald creatief, maar wel expres zo. De persoon achter dit eenmansbedrijf is belangrijk.”

Lees meer

Meet and C staat op de Fenexpo beurs!

donderdag 15 maart 2018

Nog slechts een aantal weken en dan staan we met Meet and C op de Fenexpo businessdagen. Deze vinden dit jaar plaats van 10 t/m 12 april in de Evenementenhal te Gorinchem. Dit jaar pakt Meet and C de geruime aandacht om te laten zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van flexwerken en vergaderen. Daarnaast maak je tevens kans op een van de vergaderarrangementen die we verloten. Kom langs en ervaar onze gastvrijheid. Je vindt ons dichtbij het bezoekersrestaurant, stand 7.05. Meeten we je daar? Aanmelden is geheel gratis via deze link.

Lees meer
Sluiten